English Version
اطلاعات ویزا
ویزای توریستی
هزینه ویزا مدارک لازم کیفیت عکس زمان اماده سازی ویزا فرم درخواست ویزا سوالات متداول


3ماه دو بار ورود و 6 ماه / یک سال چند بار ورود بر اساس مشخصات کسب و کار شرکت میباشد.

برای مشاهده اطلاعات بیشتر بر روی تب های بالا کلیک کنید.



لینک های مهم
 
فرم درخواست ویزا
 
روند درخواست
ویزا


مرحله 1
قبل از درخواست، لطفا اطمینان حاصل کنید که هدف بازدید را به روشنی بیان کرده اید. به یاد داشته باشید که ما اینجا هستیم تا به شما در تمام پروسه درخواست ویزا کمک کنیم، اما مجاز به توصیه یا راهنمایی شما در انتخاب نوع ویزا نیستیم. از آنجاییکه کار ما عمدتا به صورت اداری انجام می شود، ما نمی گوییم که آیا شما ویزای خود را دریافت خواهید کرد و چه مدت طول می کشد تا پروسه را انجام دهید، زیرا این امر به طور کامل از اختیارات سفارت است. برای اطلاع از جزئیات ویزاهای مختلف، ممکن است به پیوند «همه چیز درباره ویزا» مراجعه کنید.
مرحله 2
فرم درخواست ویزا را تکمیل و عکس خود را تأیید کنید. می توانید فرم را از این وب سایت دانلود کنید.

مرحله 3
اطمینان حاصل کنید که عکس ها بر اساس مشخصات می باشند.

مرحله 4
ضمیمه همه مدارک مورد نیاز به عنوان چک لیست. اطمینان حاصل کنید که برنامه شما کامل شده است. برنامه های ناقص پذیرفته نمی شوند.

مرحله 5
درخواست خود را در مرکز ویزا هند در تهران همراه با هزینه های قابل پرداخت به صورت نقدی تحویل دهید.

مرحله 6
بصورت آنلاین درخواست خود را پیگیری کنید.

مرحله 7
پاسپورت خود را از مرکز درخواست ویزا جمع آوری کنید.

لطفا قبل از بازدید از مرکز درخواست ویزا اطمینان حاصل کنید که اعلامیه های مقررات امنیتی را بخوانید.